TMA Methode

TMA Talentenanalyse

De TMA Methode is een complete methode voor de selectie, ontwikkeling en beoordeling van medewerkers. De ontwikkeling van talenten en competenties staat hierbij centraal. De basis voor deze Methode is de TMA Talentenanalyse.
Na de TMA Talentenanalyse heb je een overzicht van je:

Hoe werkt het?

Je maakt online een vragenlijst die je op ieder gewenst moment kan invullen. Dit duurt ongeveer 5 kwartier. De vragen bestaat uit stellingen waarbij je steeds die stelling kiest die het beste bij jou past. Jouw uitkomst is uniek en je wordt daarmee niet in een hokje (of kleur!) geplaatst.

Inzicht in 22 drijfveren en 44 talenten

Ik verdiep mij in de uitslag en we maken een afspraak om de rapportage te bespreken. Tijdens dit gesprek bekijken we de 22 drijfveren met de daarbij behorende 44 talenten. Dit is een geweldige ervaring. Puzzelstukjes vallen in elkaar en men begrijpt nu ook waarom sommige zaken zoveel energie kosten.
Al deze informatie is ook terug te lezen in heldere rapporten en complete dashboards. Je hebt een jaar lang toegang tot dit platform om alles uitgebreid terug te lezen.
De TMA Talentenanalyse zit ook verwerkt in het loopbaantraject.
Hier kun je een voorbeeld inzien van een TMA Talentenanalyse en een Talenten en competentie rapportage.

TMA Radar

TMA Talenten DNA

Investering

Ja, geef mij die inzichten!

Bel mij vandaag nog voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Nog niet, ik heb eerst nog wat vragen.

Kickor Traject

Search for Talent is aangesloten bij Kickor, een TMA platform, speciaal bedoeld voor jongeren tot 30 jaar.
Voor deze doelgroep is het mogelijk is een TMA af te nemen tegen een gereduceerd tarief. Hierbij kan je kiezen uit:

Kickor Sprint (kleine investering, helder resultaat)

Kickor Allround (meer aandacht, meer verdieping)

Kickor Allround is geschikt voor jongeren die naast een Talentenscan behoefte hebben aan begeleiding of coaching. In drie sessies van 1,5 uur wordt niet alleen de TMA besproken, maar is er ook aandacht voor vragen als:
In het Kickor Allround traject is er ruimte voor verdieping op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, studiekeuzes of carrière vragen.

Meer informatie over de Jongeren Talentscan vind je op de site van Kickor.

Klaar voor de Kickor Talentscan?

De Kickor Talentscan is veel meer dan de standaard beroepskeuzetest of studiekeuzetest. Het is zelfs veel meer dan elke andere talentenscan.

TMA voor Teams

Als gecertificeerd TMA Professional begeleid ik jullie hierbij.

De TMA Team Sessie

Vind de juiste balans van talent in je team.
Met alle individuele TMA analyses is het mogelijk om een TMA Team Rapportage te maken. Deze rapportage geeft handige inzichten op teamniveau. Je hebt in één overzicht hoe de talenten verdeeld zijn en welke nog ontwikkeld kunnen worden. Ook zie je welke managementstijl er gewenst is. De Team Sessie kan worden ingezet bij structurele teams en teams op projectbasis.

Hoe ziet een TMA Teamsessie eruit?
In de TMA Teamsessie analyseren we de groepsrapportage. Door middel van oefeningen en spelelementen krijgen we inzicht in elkaars talenten. Zo herkennen we welke talenten er meer of minder aanwezig zijn in het team. Handig om te weten voor de volgende vacature! Een sessie waar helderheid en verbinding ontstaat in een ontspannen sfeer. Het resultaat in één dagdeel is verbazingwekkend.

Nog meer voordelen van de TMA Team Sessie

Succes verzekerd!

Zijn jullie er klaar voor?

Ja regel dit voor mijn team!
TMA Teams is maatwerk, neem contact met mij op voor meer informatie over de investering.