Wie ben ik?

Met bijna 20 jaar werkervaring in de arbeidsbemiddeling weet ik wat organisaties en mensen drijft. Talentmanagement is voor mij de rode draad. De juiste medewerker op de juiste plek krijgen. Daar word ik blij van.
Gedreven door flexibiliteit en vrijheid besloot ik in mijn dertigersdilemma de stap naar zelfstandig ondernemer te wagen. Een spannende tijd met veel nieuwe uitdagingen, kansen en ook weer dilemma’s. Ik ontdekte dat je niet alles alleen hoeft te doen. Een fijne coach bracht mij vele inzichten en helderheid in mijn hoofd. Dat wilde ik ook doen!
Diverse opleidingen, vele uren in de modderpoel en oefenen op coachees hebben mij nu ook gevormd tot coach. Wat is het waardevol als je mensen mag helpen met veranderen en op reis mag nemen naar hun droom!
Met mijn spontane en open houding weet ik op een prettige manier het ijs te breken en jou op je plek te laten voelen. Ik ben energiek en resultaatgericht en vind het leuk om je op een nuchtere en praktische manier te prikkelen. Soms met wat humor, maar altijd in verbinding.

En verder?

Naast coach ben ik Personal Assistant van Joyce de Ruiter. Als keynote spreker inspireert Joyce organisaties over wendbaarheid en veerkracht in tijden van verandering. Het is bijzonder waardevol dat ik haar heb ontmoet. We inspireren elkaar en hebben vooral ontzettend veel lol.

Durf jij het aan?

Jazeker! Bel mij vandaag nog voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Nog niet, ik heb eerst nog wat vragen.