Loopbaan coaching

Werk maken van je carrière met een concreet actieplan

Iedere baan heeft een bepaalde levensduur. Hoe uitdagend je baan aanvankelijk ook was, soms is de rek eruit. De waarde die jij hecht aan je baan verandert naarmate je ouder wordt. Ik help je om helderheid te krijgen in deze verandering. Waar ben je goed in? Wat betekent jouw volgende baan voor je? Waar word je nu echt gelukkig van?

Ik help jou met het maken van je volgende stap in je loopbaan. Zodat jij weer met plezier naar je werk gaat en de meeste kans op succes hebt.

Loopbaan coaching + TMA Talentenanalyse

Een loopbaantraject bestaat uit 5 coachingsessies inclusief een TMA Talentenanalyse. De TMA Talentenanalyse biedt veel inzichten in je talenten en is een ideale aanvulling op het loopbaantraject. We vinden uit welke talenten en drijfveren bij jouw natuurlijke gedrag horen. Je ontdekt waarom bepaalde werkzaamheden je zoveel energie kosten. Ook krijg je een overzicht van alle competenties die je nog kunt ontwikkelen. Zo kunnen we eenvoudig de juiste match maken met jouw volgende droombaan!

Praktische coachingsessies

In de coachingsessies gaan we helder krijgen wat je talenten en passies zijn. We ontdekken welke waarden je belangrijk vindt en welke randvoorwaarden er nodig zijn. Ik werk met praktische oefeningen en huiswerkopdrachten. Het is de stok achter je deur die je helpt om alles wat in je hoofd zit op papier te krijgen. We werken samen toe naar een concreet actieplan. Dat biedt houvast. Daarna kun jij weer vooruit!
Met mijn achtergrond in de recruitment kan ik nog veel meer voor je betekenen.

Investering

Inzicht en actie met je Talent

Als het via je werkgever gaat hanteer ik een zakelijk tarief van € 995,- exclusief btw

Durf jij het aan?

Jazeker! Bel mij vandaag nog voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Nog niet, ik heb eerst nog wat vragen.

Life coaching

Pak de regie terug met life coaching

Allemaal vragen die te maken hebben met de balans in jouw persoonlijke leven tussen werk, privé en je gezondheid. Als deze balans verstoord is, dan is verandering nodig. Ik kan je helpen om jouw doelen helder te maken en belemmeringen te identificeren die jouw geluk in de weg staan. Dat doen we samen aan de hand van jouw unieke persoonlijkheid en met een duidelijk actieplan.

Stap voor stap naar jouw doel

Als coach help ik je om stappen te zetten richting je coachdoel. Iets wat je heel graag wilt bereiken. Mijn manier van coachen is praktisch, enthousiast, betrokken en resultaatgericht. We gaan aan de slag met oefeningen en ik daag je uit om dichterbij je doel te komen. Je ontdekt patronen bij jezelf en de bewustwording hiervan is vaak al een enorme stap. Daarna volgen we stap voor stap jouw actieplan. Dat gebeurt met vallen en opstaan, maar je zult al snel resultaat zien. Jij hebt de lead in jouw traject. Jij bepaalt het tempo!

Hoe het werkt

We starten met een gratis kennismaking. Hierin bespreken we wat jouw coachvraag is en wat je verwachtingen zijn. Ik vertel je over mijn werkwijze en we kijken of het klikt. Want dat is heel belangrijk. Veiligheid en vertrouwen is de basis, maar ook de manier van coachen moet bij jou passen.
In de eerste sessie maken we jouw coachvraag helder. De sessies die volgen bestaan uit gesprekken, afgewisseld met praktische oefeningen. Hoe lang een traject duurt hangt af van je eigen coachdoel. Gemiddeld kun je met ongeveer 6 sessies van 75 minuten al flinke stappen maken.
Je zit nergens aan vast en hebt altijd de vrijheid om de coaching te stoppen en terug te komen als daar weer behoefte aan is. Coaching heeft altijd impact! Coaching brengt je in beweging en in de juiste balans.
Een life coach traject zorgt dat jouw doelen haalbaar worden!

Investering

Inzicht in jezelf Pakket

Losse sessies

Mijn favoriete locatie

Het liefst coach ik op mijn favoriete locatie in Den Haag, Inspiring Meetings. Een prachtig Monumentaal Landhuis in de natuur op Landgoed Marlot. Gratis parkeren voor de deur en in de buurt van diverse stations. Vanuit deze locatie kun je ook kiezen voor een heerlijke wandelsessie door het Haagse bos.
Uiteraard zijn er ook andere mogelijkheden/locaties bespreekbaar.
Durf jij het aan om met mij mee de zee in te gaan? Dat vind ik helemaal te gek. Voorafgaand of aansluitend een coachsessie langs het strand is dan ook bespreekbaar. Maar natuurlijk kan dit ook zonder sessie. Bel mij gerust voor de mogelijkheden.

Pak jij de regie?

Jazeker! Bel mij vandaag nog voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Nog niet, ik heb eerst nog wat vragen!